Referenties

-

Referenties 

Wat zeggen onze klanten? Lees onze referenties! 

“Ik heb een tijdje geleden de Daith piercing gezet bij jullie. Hopelijk als medicijn voor mijn migraine. Ik ben er super blij mee en mijn migraine is een heel stuk verminderd. Echt helemaal blij mee!! Nogmaals bedankt

RK

“Een tijd geleden heb ik mijn tweede en derde oorgaatje laten schieten. De eigenaresse was heel vriendelijk en legde goed uit hoe ze het precies ging doen en wat ik kon verwachten. Er werd erg netjes gewerkt en ik ben zéér tevreden over het eindresultaat. 

Ook voor het piercen van mijn traguspiercing ben ik een tijd geleden naar Piercing Bergeijk gegaan. Ik vond het best spannend want het was mijn eerste piercing. Er werd ruim de tijd genomen om alles te bespreken wat ik erg fijn vond. Ook deze piercing werd uiteraard zeer professioneel gezet! Ik heb na het zetten van deze piercing geen last gehad van de piercing, ik kon er direct op liggen en het is erg snel genezen. Daarnaast hele duidelijke uitleg gekregen over hoe je het beste nazorg kunt geven aan de piercing. Ik ben er super blij mee!”

Janneke

 


“Al jaren reed ik voor een nieuwe piercing helemaal naar een tattooshop in Eindhoven, tot ik ontdekte dat ik ook piercings kon laten zetten bij Piercing Bergeijk. Samen met een vriendin meteen een afspraak gemaakt.

Wat een verademing! Hele fijne mensen, gemoedelijke sfeer én zeer professioneel gezet.
Zó goed dat ik er een paar maanden later alweer zat voor de volgende. En dat was zeker niet de laatste.
Echt een aanrader!”

Femke 

 


“Al een aantal piercings laten zetten bij Piercing Bergeijk en iedere keer waren ze heel vriendelijk én erg duidelijk in wat ze gingen doen!

Ook voor het schieten van mijn oorgaatjes ben ik zeer tevreden. Piercing Bergeijk werkt heel fijn, met alle tijd goed gekeken en afgetekend om zo de gaatjes allemaal mooi in een lijn te krijgen! Ik ben er weer blij mee!”

Suzan

 


“Bent u opzoek naar een piercing?

Dan bent u bij Piercing Bergeijk aan het juiste adres! Altijd een warm welkom, oog voor de klant én zeer professioneel.

Mocht ik ooit weer een piercing laten zetten, dan ga ik hier zeker terug!” 

Tess Roijers

 


Heb je vragen? Neem contact op!